SEGON DIA DECORANT L’ESCOLA “BOSC DE TARDOR”

Ahir, dilluns 26 d’octubre, vam continuar treballant per convertir alguns passadissos de l’escola en la época de l’any en la que estem, perquè la festa de la castanyada faci més goig.

Aviat podreu veure les magnífiques creacions que hem fet amb la col·laboració, de moltes mares, pares i àvies, ja que hem fet un munt de manualitats que vestiran durant la castanyada l’escola. Estem contentíssims de la cooperació de tots vosaltres, participant cadascú en la mesura de les seves possiblitats. Ens heu aportat molt de material, encara que en podeu portar més, sobretot fulles, pinyes de veritat per a decorar les manualitats.

Ara solament ens queda agraïr la col·laboració presencial d’ahir de Norma, Marta, Elisabet, Isa Puertas, Isabel Izquierdo, Mónica i Karmen Fdz.