La Biblioteca de l’Escola Miquel Martí i Pol, projecte de present

L’Escola reprèn amb moltíssima força la iniciativa de tenir una biblioteca de tots i per a tots. Per això, volem la col·laboració mútua de la comunitat educativa al complert, docents, mares/pares, familiars i evidentment els propis alumnes, que tots plegats ens involucrem en posar en marxa una Biblioteca viva i actual, en la que els alumnes puguin fer els treballs, projectes, cerques d’informació, escollir els llibres més adients als seus estudis, edats i necessitats, i que estigui adaptada als nous temps. Amb un horari més ampli per poder donar un servei més adequat als interessats, amb la possibilitat de poder ampliar-lo al llarg d’algunes tardes de la setmana.

Aquest projecte no és de futur sinó de present.

Per això, s’ha creat una nova comissió de biblioteca, així que, ja sabeu qui vulgui participar-hi que ens ho faci saber a l’email de l’AMPA o via delegats de classe, perquè en breu, ens posarem en contacte amb tots els voluntaris ja inscrits a la comissió per tal de posar-lo en marxa amb la màxima celeritat possible, perquè tenim molta feina a fer!

Us anirem posant al corrent, ja que aquest projecte ja és una realitat i ho podrem gaudir tots. Us hem de felicitar per la gran resposta i participació que estem tenint en molt pocs dies.

Moltes gràcies a tots i totes.