CASAL-D'HIVERN-CARTELL-MMPOL

Vols que els teus fills i filles passin els dies de vacances entretinguts? Doncs, porta’ls a divertir-se al Casal de Nadal!

Teniu tota la informació amb preus inclosos Programa casal d’hivern MMPOL. I us podeu passar per l’AMPA a emplenar la inscripció en l’horari d’atenció a les famílies.

Nova iniciativa pensada per a tots els nens i nenes de l’escola, per tal de facilitar una alternativa més, a la complicada logística de les mares i pares dels alumnes per als dies laborables de les vacances de nadal de l’actual curs escolar. Des de la Comissió de Casals aquest primer any, ens interessa saber quina rebuda i demanda tindrà un Casal de Nadal entre les famílies de l’escola. Per això també us demanem que indiqueu, fent una valoració d’entre el 0 i el 5, si us sembla una proposta prou interessant al següent enllaç.
Moltes Gràcies per la vostra col·laboració!