CANVI EN EL SISTEMA DE VOTACIONS CARNESTOLTES 2016

ATENCIÓ CANVI DE SISTEMA DE VOTACIONS

A causa d’un possible saboteig o mal funcionament del sistema utilitzat, com a prova pilot, per tal que poguessin votar tots els pares i mares fossin socis o no, hem pres la decisió d’anul·lar la votació i tornar-la a posar en marxa en un sistema més segur de votació en el qual només serà obert als socis via e-mail i tan bon punt tinguem el guanyador farem la difusió necessària perquè tots ho conegueu.

Característiques del nou sistema de votacions:

  • Enviament d’un sol correu electrònic per família
  • Vot confidencial
  • Vot únic per família (soci)
  • Finalització del període de votacions el 18 de desembre a les 23:59h

Recomanacions:

  • Si ets soci/sòcia i no has rebut l’e-mail per a la votació Carnestoltes 2016, i de fet no n’has rebut cap des d’inici de curs, et preguem que et posis en contacte amb l’AMPA a través del correu info@ampamiquelmartipol.es (És molt important fer-ho exclusivament per e-mail). Estem treballant per posar la base de dades actualitzada.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

AMPA