Festa_reismags_Horitzontal

Bones famílies!

Ja tenim molt aprop les dates més assenyalades de l’hivern, per això conjuntament l’escola i la comissió de festes de l’AMPA, aquest dilluns vinent 21, volem celebrar i donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. I és per això, que us passem el programa previst:

 1. De 15 a 16:15h. En horari lectiu arribaran els reis mags d’orient que es passejaran per les aules dels nens i nenes d’infantil fins a 1r i 2n de primària
 2. A partir de les 17 fins a les 18h. Festa grossa a càrrec de l’AMPA. Ideat perquè els nens i nenes de l’escola puguin donar-li la carta als reis mags, i amb la voluntat de que sigui un moment molt especial, també hem preparat altres activitats que podran gaudir al llarg de la tarda, i es clar, perquè no hagin d’esperar massa per donar la carta i fer-se la fotografia amb els reis mags, us expliquem el funcionament i activitats:
  • Totes les famílies podreu entrar per entregar-li la carta i fer-vos una fotografia amb els reis Mags, que estaran al gimnàs de l’escola on rebran a tots els nens i nenes que vulguin
  • *Però a més a més, per als SOCIS, si volen berenar els vostres fills i filles un suc i un entrepà, haureu de mostrar el vostre carnet i rebreu un tiquet amb el qual podreu anar-ho a buscar.
  • *I per als NO SOCIS, si volen berenar els vostres fills i filles haureu d’aportar 1€ per persona.
  • TALLER DE PINTACARES tots els que vulguin podran fer l’activitat pagant 1€, siguin SOCIS o NO SOCIS
  • MÚSICA que amenitzarà la festa

* El berenar hi haurà fins a exhaurir existències.

ESPEREM QUE LA GAUDIU MOLTÍSSIM EN FAMÍLIA. BON NADAL

AMPA