RESULTATS TEMA CARNESTOLTES 2016

JA TENIM EL TEMA ESCOLLIT PER LA RUA DEL CARNESTOLTES 2016 :

‘EL PETIT REGNE DE BEN I HOLLY’

El resultat de les votacions ha donat com a guanyador al projecte del “Petit Regne de Ben i Holly” amb 50 vots a favor i amb una participació d’un 30% dels socis que disposaven de correu electrònic (93 respostes de 314 enviaments).

Un cop ja tenim el tema escollit, per posar en marxa al més aviat possible l’organització de la rua, hem cregut adequat animar-vos a què ens confirmeu la vostra assistència per formar part d’aquest bosc de fades i follets tan divertit, que voldrem crear amb la vostra col·laboració. Tal com us aneu inscrivint en el següent enllaç “PARTICIPACIÓ RUA CARNESTOLTES 2016″, crearem un grup de correu electrònic o de Whatsapp per mantenir-vos informats.

Funcionament de l’enquesta:

  1. Si vols assistir disfressat, a la Rua de Carnestoltes de l’Escola, hauries d’emplenar el camp identificatiu amb el vostre nombre de soci i els cognoms de la família.
  2. Indicar si assistiràs marcant la casella de verificació o, en cas contrari si desitges, pots pressionar el botó de “No podré venir”.
  3. El sistema us sol·licitarà el vostre correu electrònic i el vostre número de telèfon mòbil per tal de crear els grups de comunicació que us hem comentat.

Us hi esperem ben aviat!