FINALITZAT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ A LA RUA DE CARNESTOLTES

Ja s’apropa la data per a la rua de Carnestoltes, i estem ultimant els preparatius perquè sigui una gran festa. Ja teniu escollides les disfresses i hem treballat de valent per poder oferir-vos els millors preus possibles perquè pugueu comprar els pocs complements que no entren en el pack complert de la disfressa. Per això, els que sigueu socis/sòcies de l’AMPA podeu comprar-los a la adreça, és imprescindible mostrar el carnet de socis:

Tenda “1000 COLORS” al Carrer del Dr. Reig, 82

Disposen del següent:
TALLES NEN
– ‘mobo’ infantil color carn, marró fosc i blau marí
– leotards tèrmics color carn infantil

TALLES ADULTS
– ‘mobo’  color carn, marró fosc i blau marí
– leotards tèrmics color blau marí
– mitges tupides color carn ( opcional per poder posar-li a sota de les mitges leotards blancs o tèrmiques )