AGRAÏMENTS CARNESTOLTES 2016

Nota d’agraïment a les mares i pares que vau participar al carnestoltes

Volem fer una menció especial als pares i mares que han dedicat moltes hores de manera altruista tant sigui per a la preparació dels decorats de la carrossa per al carnestoltes com als que han aportat l’experiència en electricitat, so, coreografia, pintura mural, maquillatge, entre d’altres… Moltes gràcies per la paciència, suport i sobretot les ganes de què entre tots plegats fem que siguem una petita gran família.
A causa de les circumstàncies excepcionals d’aquest primer any de la nova junta, han fet que els preparatius hagin estat en un temps rècord i sense la col·laboració de tots no ho haguéssim aconseguit.

Creiem que l’objectiu s’ha complert, perquè vam ser a prop dels 200 participants amb una gran complicitat, diversió i germanor entre tots plegats, de fet, aquest va ser el millor premi que vam rebre.

Però aquí no acaba la nostra tasca, al contrari tenim des d’avui mateix molta feina a fer i no la podrem portar a terme si no és amb el vostre ajut.

Per aquest mateix motiu, ja estem engrescats amb el pròxim carnestoltes i ben aviat rebreu les bases del “Concurs pel projecte Carnestoltes 2017” perquè hi pugueu participar.

A més a més, en aquest correu teniu una enquesta/sondeig per copsar la vostra opinió sobre quines haurien de ser les directrius de l’extraescolar d’Anglès i que espereu d’aquesta activitat:
Clica aquí per accedir a l’enquesta

 

Moltes gràcies per ser-hi i seguirem treballant perquè tothom en gaudeixi de la nostra Escola