CASAL D’ESTIU. Ja el tenim aquí! Gaudeix d’un estiu amb els teus amics i amigues

Si voleu que els vostres fills i filles gaudeixin d’un estiu amb els seus amics i amigues, apunta’ls al casal de l’escola.

Doncs, porta’ls a divertir-se al Casal d’Estiu de l’escola! Hi hauran moltes novetats i millores gràcies als vostres suggeriments.

Per moltes mares i pares els Casals s’ha convertit en un servei imprescindible i per això entenem que per tal de facilitar una alternativa més, a la complicada logística per a les vacances d’estiu de l’actual curs escolar, cal aplicar les millores necessàries i així ho hem fet. S’han incorporat i/o modificat els següents serveis, entre d’altres:

  1. Sortida setmanal amb autocar perquè els nens i nenes gaudeixin dels espais exteriors
  2. Ampliació de la oferta de les opcions per franga horària, podent escollir matí (mitja jornada), matí més dinar, o matí i tarda (jornada complerta)
  3. 2 sortides a la piscina del Podium
  4. entre altres…

Us ho volem explicar amb tots els detalls i volem que ens feu les vostres consultes en la reunió informativa que hem organitzat per al proper

DILLUNS, 18 d’ABRIL a les 16:45h US HI ESPEREM!

Teniu tota la informació amb preus inclosos Programa del casal d’Estiu a l’escola Miquel Martí i Pol. I us podeu passar per l’AMPA a emplenar la inscripció en l’horari d’atenció a les famílies.

Esperem que s’ajusti a les vostres necessitats i si no fos així, agrairíem que ens ho féssiu saber mitjançant el nostre correu electrònic info@ampamiquelmartipol.com

AMPA
Grup de mares i pares que treballem perquè tots plegats puguem millorar el nostre dia a dia.