JORNADES DE PORTES OBERTES AL MENJADOR DE L’ESCOLA

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MENJADOR DE L’ESCOLA

Volem iniciar aquestes jornades amb la intenció d’apropar a les famílies el servei de menjador que tenim a l’escola.  Creiem que és important que pugueu veure “en directe” la feina que es fa en un dia de menjador.

És interessant per a les famílies aquesta iniciativa, ja que us permetrà saber com es gestiona el menjador, com s’organitzen els grups per dinar, com es treballen diferents hàbits… S’inclou una visita a la cuina per tal de veure com es fa el dinar, com es manipulen els aliments i com es tracten les dietes especials. També es dóna la possiblitat de conèixer la relació que tenen els monitors i monitores amb els nens i nenes, així com les activitats de migdia que es fan.

Ens agradaria que tothom pogués participar d’aquesta jornada de portes obertes, però com a proba pilot i és el primer cop que la fem a l’escola, la nostra intenció és fer que almenys un parell de familiars de cada classe hi pugui assistir.

COM PODEM PARTICIPAR?

Es farà mitjançant un sorteig. les persones interessades en participar podeu apuntar-vos DEL 18 AL 21 D’ABRIL

Podeu fer-les mitjançant diferents víes:

 1. Online al següent enllaç de la pàgina web de l’empresa que gestiona el menjador ‘El Menú del Petit”. Heu d’accedir a la secció “el racó de l’escola” > “escoles d’educació infantil i primària” > i seleccionar l’Escola Miquel Martí i Pol, llavors haureu d’escriure la contrasenya següent: “elmenudelpetit2003″.
 2. A través del següent enllaç INSCRIPCIONS PORTES OBERTES MENJADOR 2016
 3. O bé, presencialment en el llistat que tindrà la coordinadora del menjador, la Marga, per a les persones que no disposin d’ordinador.

Aquest sorteig es farà mitjançat paperetes on hi constarà el nom de l’alumne/a i el familiar inscrit. El sorteig es portarà a terme amb un representant de l’AMPA, un altre de l’Escola i un del Menjador.

S’organitzaran en 8 sessions, repartides en tres setmanes amb 6 participants a cada sessió (2 per classe). D’aquesta manera l’atenció serà més personalitzada i la nostra visita més profitosa. Tanmateix, evitarem distorsionar en la dinàmica de funcionament del menjador.

Les sessions estan previstes per aquestes dates:

 • P3: 10 de Maig
 • P4: 11 de Maig
 • P5: 12 de Maig
 • 1r: 17 de Maig
 • 2n: 18 de Maig
 • 3r: 19 de Maig
 • 4t: 24 de Maig
 • 5è i 6è: 26 de Maig

Esperem seguir millorant entre tots plegats!

AMPA | EL MENÚ DEL PETIT | ESCOLA MIQUEL MARTÍ I POL