RESULTAT DEL SORTEIG PORTES OBERTES MENJADOR

Les setmanes del 9 al 20/05/2016

Publiquem el llistat dels assitents a la propera jornada de portes obertes que organitza l’empresa que ens gestiona el menjador ‘Menú del Petit’

En el següent enllaç ‘LLISTAT D’ASSISTENTS A LES PORTES OBERTES DEL MENJADOR ESCOLAR’ podeu consultar el llistat de les persones que assistiran a la Jornada de Portes Obertes del Menjador d’aquest curs 2015-16.

Com ja sabeu s’organitzaran en 8 sessions, repartides en tres setmanes amb 6 participants a cada sessió (2 per classe). D’aquesta manera l’atenció serà més personalitzada i la nostra visita més profitosa. Tanmateix, evitarem distorsionar en la dinàmica de funcionament del menjador.

És interessant per a les famílies aquesta iniciativa, ja que us permetrà saber com es gestiona el menjador, com s’organitzen els grups per dinar, com es treballen diferents hàbits… S’inclou una visita a la cuina per tal de veure com es fa el dinar, com es manipulen els aliments i com es tracten les dietes especials. També es dóna la possiblitat de conèixer la relació que tenen els monitors i monitores amb els nens i nenes, així com les activitats de migdia que es fan.

Us tornem a recordar les dates de les sessions :

  • P3: 10 de Maig
  • P4: 11 de Maig
  • P5: 12 de Maig
  • 1r: 17 de Maig
  • 2n: 18 de Maig
  • 3r: 19 de Maig
  • 4t: 24 de Maig
  • 5è i 6è: 26 de Maig

Esperem seguir millorant entre tots plegats!

AMPA | EL MENÚ DEL PETIT | ESCOLA MIQUEL MARTÍ I POL