‘IOGA EN FAMÍLIA’ amb nenes i nens de P3 a P5

‘Ioga en Família’ amb nenes i nens de P3 a P5
Programa ‘Escola de Mares i Pares’ organitzat per l’AMPA de l’escola

DIVENDRES, 03 de FEBRER del 2017
1a Sessió d’Educació Emocional per a les famílies de l’escola amb nenes i nenes d’Infantil des de P3 a P5.

Hem iniciat la programació de l”Escola de mares i pares‘  aquest nou any 2017 posada en marxa per l’AMPA de l’escola per tal de posar al vostre servei activitats per als pares, mares i també famílies amb esperit educacional amb continguts d’actualitat, que ens són necessaris i útils. Amb la voluntat d’apropar eines útils, facilitar recursos, ampliar coneixements i apropar-vos temes d’interès del món educatiu des de tots els àmbits possibles que ens poden fer més facil la difícil tasca d’educar als nostres fills i filles. 

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

1a sessió com a prova pilot, pensava per apropar el Ioga com a eina molt útil per combatre l’estrés, l’hiperactivitat, dèficit d’atenció i control d’impulsos entre d’altres que pateixen els nens i nenes en el ritme vertiginós de la societat en què vivim. El ioga en família pensat crear un espai d’intimitat i d’aproximació real entre pares i fills passant una hora i mitja de diversió.

Construint les postures del Ioga li donem a l’infant flexibilitat, coordinació, força i destresa. Amb la respiració l’ajudem a equilibrar les emocions i amb la meditació li aportem calma i serenitat. El Ioga en familia ens ensenya i ajuda a compartir, a reforçar els lligams, el sentit de la unió i les relacions familiars. Millora l’estabilitat, la seguretat, la confiança, la serenor i la felicitat entre tots els membres de la familia. Proporciona forma física i salut, energia, equilibri, pau i relax per a tota la familia. Alegria, joc i aprenentage pels més petits. Tot en un ambient de joc, respecte, amistat i creativitat.

  • Data de l’activitat: 03 de Febrer del 2017
  • Durada:  1:30 hora
  • Hora: 16:30 
  • Lloc: Gimnàs

SESSIÓ IMPARTIDA PER: Etel (mestre de Ioga per a totes les edats)


SESSIÓ DINÀMICA

Vine a jugar amb els teus fills! És molt divertit practicar les postures de Ioga amb ells ! Us encantarà i us beneficiereu de tot el que ens aporta la filosofia i disciplina del Ioga ! No us ho perdeu ! Dediquem-nos més temps a nosaltres mateixos, als nostres fills i a les nostres families !

Si us voleu apuntar al taller, envieu-nos un correu electrònic a info@ampamiquelmartipol.es. 

Les places són limitades.

Activitat dirigida als adults de la família, als pares, mares amb nens dels grups d’Infantil (P3 a P5). Activitat pensada per a tota la família.


 

  • INSCRIPCIONS > enviant-nos un correu electrònic a info@ampamiquelmartipol.es
  • CONTINUITAT (1a Sessió com a prova pilot per tal de sondejar l’acceptació de l’activitat )
    • Possibilitat a obrir sessions per altres grups, sessions per a nens i nenes més grans, segons demanda.
    • Possibilitat a realitzar l’activitat quinzenal segons resposta de les famílies al taller d’educació emocional.