Casal de primavera. inscripcions obertes!

CASAL DE PRIMAVERA. Inscripcions obertes!

Casal de primavera del 10 al 13 d’abril

Des de l’AMPA us volem donar totes les facilitats possibles, per això pensem que us pot interessar aquest casal per a la setmana santa.

Si voleu que els vostres fills i filles gaudeixin d’una setmana santa amb els seus amics i amigues, apunta’ls al casal de l’escola.

Porta’ls a divertir-se al Casal de primavera de l’escola!

Per moltes mares i pares els Casals s’ha convertit en un servei imprescindible i per això entenem que per tal de facilitar una alternativa més, a la complicada logística per a les vacances de l’actual curs escolar, cal aplicar les millores necessàries i així ho hem fet. Us resolem alguns dubtes que creiem poden ser del vostre interès:

  1. Es poden apuntar nens d’altres escoles?Sí. Team té preus per a socis de l’AMPA i per a no socis, en el cas dels alumnes que son de fora de l’escola, haurien de pagar la cuota de no socis.
  2. Hi ha acollida matinal?Sí. Tot i així hi ha d’haver-hi un mínim d’infants per poder realitzar-la.
  3. Hi haurà data límit pel període d’inscripcions?Sí. Fins el 22 de març
  4. Es fa una xarrada informativa abans de les inscripcions?Sí. De fet, serà el mateix dia de la finalització d’inscripcions, el 22 de març.
  5. Hi haurà opció a escollir diferents franjes horàries?
    Sí. És possible d’inscriure als nens i nenes en diferents franjes horàries, podent escollir matí (mitja jornada), matí més dinar, o matí i tarda (jornada complerta)

L’empresa que gestionará aquest casal, és ‘Team’ la empresa que ens gestiona gran part de les extraescolars i seran ells que us presentaran aquest casal, el programa d’activitats previst i  resoldran els vostres dubtes.

Us adjuntem el full d’Inscripció per tal que el pogueu emplenar i entregar: . I us podeu passar per l’AMPA a emplenar la inscripció en l’horari d’atenció a les famílies.

Esperem que s’ajusti a les vostres necessitats i si no fos així, agrairíem que ens ho féssiu saber mitjançant el nostre correu electrònic info@ampamiquelmartipol.com

AMPA
Grup de mares i pares que treballem perquè tots plegats puguem millorar el nostre dia a dia.