Benvolgudes famílies.

Un any mes ens dirigim a vosaltres per informar-vos que està obert el període de pagament de la quota de socis pel curs 2017/2018. Enguany tindrem fins al 15 de setembre per fer efectiu el pagament.

Recordeu que tots fem escola, i per això és important ser soci de l’AMPA. Amb les vostres aportacions, a part d’organitzar  diferents celebracions durant el curs, es poden dur a terme diversos projectes, com les acollides per a les families,  taller de pares i mares,…  Desde l’ampa també es gestionen assumptes cabdals per l’escola com el Servei de Menjador, Socialització, i Activitats Extraescolars.  I cada any des de l’escola es sol.licita la col·laboració de l’AMPA per a projectes de l’escola. Enguany, l’AMPA ha ajudat en el projecte de compra de tabletes pels alumnes, compra de l’armari de material pels jocs de pati, entre d’altres.

En la fulla de renovació de dades teniu el número de compte i el codi per fer el pagament directament al caixer de Banc Sabadell.

Per tal de facilitar el control, necessitem que ens feu arribar una còpia del rebut de pagament, juntament amb la fulla de renovació de dades.  Ho podeu fer,  enviant-ho al correu  info@ampamiquelmartipol, o bé deixant-ho a la bústia de l’AMPA.

Per aquelles families que ho vulguin fer en efectiu, durant aquestes dues setmanes que resten d’escola estarem a l’AMPA els dimarts i dijous de 16:30 a 17:30 hores.

Moltíssimes gràcies a tots/es

Full Inscripció AMPA 2017-2018 .docx