El II Concurs de Puzles Solidaris. Tot un èxit!

El passat 18 de maig es va portar a terme, a les instal·lacions de l’escola Miquel Martí i Pol, el 2n concurs solidari de puzles. En aquest concurs van participar tant nens i nenes de l’escola com pares i mares d’aquestos.

Va ser tot un èxit!!

Des de l’AMPA volem agraïr la solidaritat de tots els assistents per la seva participació, a Pilar Varela de “Aepuzz” per tot el seu recolzament logístic, a tots els col·laboradors que ho han fet possible i sobretot a la nostra escola per tota la seva col·laboració durant l’organització de la 2a edició del concurs de puzles.

Recordem que l’import íntegre de la recaudació de l’esdeveniment s’ha donat a l’associació de Sant Climent “La llar nova Esperança”

A continuació podeu veure les diferents fotografies dels participants d’aquesta edició.