Benvolgudes famílies.

Un any més, ens dirigim a vosaltres per informar-vos que ja s’ha iniciat el període de pagament de la quota de socis pel curs 2018/2019. Enguany tindrem fins l’1 d’Octubre per fer efectiu el pagament.

Recordeu que tots fem escola, i per això és important ser soci de l’AMPA, desde l’ampa es gestionen assumptes cabdals per l’escola com la representació en el consell Escolar -essent interlocutors entre famílies/escola i participant en la pressa de decisions-, el Servei d’ Acollida matinal i de Menjador, Socialització, Activitats Extraescolars, cada any des de l’escola es sol.licita la col·laboració de l’AMPA per a projectes d’escola. Enguany, l’AMPA ha ajudat en el projecte de compra de tabletes pels alumnes, compra de l’armari de material pels jocs de pati, entre d’altres.

A més a més, amb les vostres aportacions, a part d’organitzar diferents celebracions durant el curs, es poden dur a terme diversos projectes, com poden ser les acollides per a les famílies en les diferents reunions que es porten a terme al llarg del curs escolar,  taller de pares i mares, carnestoltes, gestió de subvencions, ajuts, i molt més…

En la fulla de renovació de dades teniu el número de compte i el codi per fer el pagament directament al caixer de Banc Sabadell.

Per tal de facilitar el control, necessitem que ens feu arribar una còpia del rebut de pagament, juntament amb la fulla de renovació de dades.  Ho podeu fer, enviant-ho al correu  info@ampamiquelmartipol, o bé deixant-ho a la bústia de l’AMPA.

Per aquelles famílies que ho vulguin fer en efectiu o entregar-nos els comprovants en mà, ho podreu fer a partir de Setembre.

Moltíssimes gràcies a tots/es

Full Inscripció AMPA 2018-2019