Comencem el curs!

Benvingudes famílies al nou curs 2018/19! Un curs que iniciem amb molta il·lusió i amb ganes de fer moltes coses pels nostres fills i filles, per l’escola i per a les famílies. Com sabeu també és el primer curs per a la nova AMPA, que ens vam constituir el passat mes de juny i que la formem pares i mares disposats a escoltar-vos, ajudar-vos i fer-vos partíceps de la vida escolar.

Us convidem a que vingueu a conèixer-nos al local de l’AMPA situat al pati gran, just al costat del gimnàs. Tot i que estem definint els horaris d’atenció a les famílies, aquest mes de setembre ens trobareu:

  • HORARI EXCEPCIONAL Del 13 al 21 de setembre de dilluns a divendres de 9 a 10 h.
  • Del 12 al 28 de setembre de dilluns a divendres de 16:35 a 17:30 h

I si voleu fer-nos arribar qualsevol suggeriment, pregunta, dubte, ho podeu fer enviant-nos un correu electrònic a info@ampamiquelmartipol.es.

Podeu passar a recollir les equipacions i encarregar-ne, informar-vos de les activitats extraescolars, preguntar dubtes, fer-vos socis de l’AMPA

 

Us desitgem un bon inici de curs!