Ja saps què fem a l’AMPA?

Hola famílies,

ja estem a la tardor, ha passat el període d’adaptació pels petits, però també el nostre, ja que costa acostumar-se de nou al ritme del dia a dia: motxilles, esmorzars, deures, extraescolars…

A l’AMPA també estem adaptant-nos, perquè volem que els nostres nens i nenes puguin disposar dels millors serveis. Per això volem que hi formis part sumant-hi al nou projecte. En la següent imatge t’expliquem quines són algunes de les coses que fem:

Projecte AMPA 2018

Com pots participar?

  • Donant suport en activitats que es necessitin pares/mares voluntaris.
  • Assistint a les assemblees o debatint i proposant temes d’interès en l’educació dels nostres fills i filles.
  • Fer-te’n soci/a. Només costa 25 € l’any i garantitzes, entre altres coses, que es puguin fer aportacions per a la compra de material escolar i equipaments per a l’escola.

Per fer-te soci/a pots fer el pagament en efectiu al local de l’AMPA (horari dilluns i dimarts de 16:35-17:40) o mitjançant transferència bancària. Tens tots els detalls del número de compte en el formulari d’inscripció. I recorda que podeu lliurar el formulari juntament amb el justificant de pagament al local, a la bústia situada a la porta gran corredissa o bé enviar-lo per correu electrònic.