primera reunió de la junta de l'ampa

El passat dissabte 6 d’octubre va tenir lloc la primera reunió de la Junta de l’AMPA, a mode de trobada entre molts dels membres que ens hem sumat al projecte cooperatiu. En la reunió es va fer balanç del’arrencada del curs escolar, es van proposar punts a millorar de cara al curs vinent i es va fer autocrítica de les gestions realitzades fins al moment. Un dels punts que volem que marqui la nostra trajectòria en l’escola és la transparència i per això intentarem mantenir-vos al dia del que passa a l’escola i que us afecta.

Aquí teniu una imatge d’alguns dels membres que vam assistir (érem gairebé la meitat de tots els que hi formem part). A partir d’ara ens podeu posar cara i parar-nos pels passadissos, pel pati o pel carrer i preguntar-nos, fer-nos suggeriments… el que volgueu. Som tot oïdes. Tots som AMPA.