Convocatòria d’Assemblea general ordinària

Benvolgudes famílies, us informem que s’ha convocat l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA el proper divendres, 14 de desembre a les 16:45 h. a la Biblioteca.

Com a pares, mares i tutor/es, sigueu socis de l’AMPA o no, és molt important la vostra assistència per tal d’assabentar-vos i participar-hi de tot el que s’està fent en relació a l’educació i millora de les prestacions dels serveis i equipaments de l’escola.

Les famílies sòcies de l’AMPA podeu demanar l’ acollida dels vostres fill/es gratis (recordeu que ho heu de fer amb mínim 24 hores d’antel·lació i facilitant el vostre número del carnet de socis). Si no sou sòcies, us animem a que us feu i podreu sol·licitar l’acollida: acollida@ampamiquelmartipol.es

A continuació us adjuntem la convocatòria amb els temes que es tractaran a l’Assemblea.

Gràcies a tots/es!