La setmana passada vam tancar les votacions per a escollir el tema amb que l’escola participaria a la rua de Carnestoltes 2019. Es van presentar dues propostes, la Lego escola, i el Monstre de Colors i vam deixar en mans de les famílies sòcies de l’AMPA la decisió. Així doncs, va sortir la proposta de la Lego escola de l’Elisabeth Martos (mare d’alumnes de P4 i 5è ) amb un 57% dels vots. Felicitats Eli!

Ara ens toca preparar tot el necessari per a estar a punt per al febrer de 2019. Així que, famílies, guardeu cartrons, cartulines i gots de plàstic per a poder preparar les disfresses! I si voleu desfilar amb nosaltres, esteu convidats. En breu publicarem un formulari per a que us inscriviu.

Per últim, des de la Comissió de Festes us agraïm a tots/es els que heu participat en les votacions per trobar la proposta guanyadora. Pels que no heu estat a temps, us animem ja a pensar en idees per a l’any vinent.