festa_nadal

Et vas perdre la festa de la castanyada? (bé, després de dies intensos de pluja és probable que al final se’t passés i no poguessis venir…). Ara tens l’oportunitat de gaudir d’una tarda de tallers, manualitats, nadales, xocolatada i participar en el sorteig d’una panera de Nadal perquè te’n vagis de vacances amb molt bon sabor de boca.

Quan? On?

Dijous 20 de desembre a partir de les 16:45 h. al gimnàs de l’escola.

Serà una trobada entre famílies i nens i nenes de l’escola per a passar-ho bé. A més, els alumnes de 6è organitzen la popular xocolatada que tant d’èxit té, vendran xuxes i sortejaran una panera de Nadal. Tot plegat, per recaptar diners pel seu viatge de fi de curs.

I després de la xocolatada, passa’t amb els teus fills pels diferents tallers: pintacares, fer ninots de Nadal, xapes, un petit arbre de Nadal… Només cal que presentis el teu carnet de soci de l’AMPA a l’entrada per a poder fer-ho.

T’ho perdràs?

Des de l’AMPA us desitgem unes bones Festes!