Vols convertir-te en Lego per un dia? Acompanya’ns en la rua de Carnestoltes del dissabte 2 de març disfressat de Lego. Només cal que t’apuntis en aquest formulari i tenir ganes de passar una bona estona amb els teus fills i filles.

lego2

El projecte guanyador va ser “A la Lego escola tots hi cabem” de l’Elisabeth Martos, mare de dos nens de l’escola. Allà s’indiquen les pautes per a fer les disfresses i el material necessari. Un cop us apunteu al formulari on haureu d’indicar quantes persones assistiran a la rua i quin tipus de disfressa voleu (personatge de Lego o peça de Lego), des de la Comissió de Festes es posaran en contacte amb les famílies interessades per començar a preparar les disfresses i donar-vos les indicacions necessàries.

lego1

Mentrestant, des de l’AMPA us fem la crida perquè pugueu portar material per a fer les disfresses, independentment si hi participeu a la rua o no. Necessitem caixes grans de cartró que poden ser d’electrodomèstics, de bolquers, envasos de donuts o gots de plàstic per fer les peces de lego… El material que s’aporti des de l’AMPA únicament serà per a les famílies sòcies.