El web de la biblioteca ha estat reconegut un any més amb el segell de qualitat de la Generalitat i això vol dir que compleix amb els criteris de l’actualització i tractament de la informació. I és que darrera d’ell hi ha la comissió de Biblioteca, formada per mestres i famílies de l’escola que s’esforcen per publicar continguts d’interès per a tots els públics, alumnes i famílies.

Tant és així que trobareu programació d’activitats relacionades amb la lectura, recomanacions de llibres, projectes que es fan a les aules per fomentar que els nostres fills i filles s’habituïn en l’hàbit de llegir, novetats editorials als prestatges de la biblioteca…

Si sou famílies que acabeu d’entrar a l’escola us en donem un altre motiu perquè no us el perdeu. Aquest any teniu bibliorecomanacions per part dels alumnes de sisè que de ben segur us ajudaran a fer una bona tria per a participar en la Tarda del Conte.