Sabeu que jugant als escacs es desenvolupen habilitats com la disciplina, la concentració, la lògica o la memòria? A banda de desenvolupar la competència de les matemàtiques.

Si els vostres fills i filles els hi agrada aquest joc ara tenen l’oportunitat de posar-ho en pràctica. L’entitat Cavall Blanc organitza la Jornada d’Escacs 2019 on hi poden participar alumnes fins a 16 anys. És totalment gratuïta i se celebrarà els dissabtes 9 i 23 de març d’11 a 13h.

Jornada del 9 de març: Biblioteca Viladecans

Jornada del 23 de març: escola Goar.

 

Aquells que vulguin inscriure’s, envieu-nos un correu electrònic a jocsescolars@viladecans.cat  amb les dades dels alumnes (nom i cognoms, data de naixement, telèfon de contacte, i dia de la jornada en què hi participaran) abans de dijous 28 de febrer de 2019. Podeu participar en una de les jornades (la que vulgueu) o en les dues, només cal que ho feu saber en el moment de la inscripció.