I Jornades esportives i culturals: dissabte 1 de juny

Celebrem les primeres Jornades Literàries i Esportives de l’escola! Acompanyeu-nos per passar un matí d’esport i activitats culturals i teatrals, amb la voluntat de fer una trobada de germanor i d’unir cultura iesport.

Dissabte, 1 de juny
⏰ de 9:30 a 14 h

Qui pot participar?
Trobada pensada per gaudir totes plegades: nens/es en família, equip docent, treballadors/es de l’escola, monitoratge menjador i extraescolars (tothom pot venir amb família, siguin tutors, pares, mares, tiets, avis, àvies… ), tots/es els/les que conformem part de la comunitat educativa.

Que podreu fer?
Participar-hi en les diferents activitats, esports, proves i/o gaudir del dia com a espectadora i compartir el matí en companyia de les amistats.

🏀⚽ Si tens més de 10 anys: 3 x 3 de bàsquet i futbol . Podeu participar-hi fent equips d’adults i infants (a partir de 10 anys) d’entre 3 i 5 persones.

🏃🏽‍♀🏃🏽 Per als alumnes de P3 a 6è, proves atlètiques i taller de bèisbol.

🎭🕺I totes gaudirem de teatre i ball durant la jornada.

I al final de la jornada, ens esperen grans sortejos per als participants (quantes més activitats feu, més punts tindreu per al sorteig):

  • 1 lot de llibres.
  • 1 visita a Barcelona per a 16 persones en autocar privat.
  • 2 capsetes de dolços artesanals.
  • 1 pernil

🔝 VOLUNTARIAT: I si vols venir a donar un cop de mà en la activitat que més t’agradi, també ho podràs fer a més a més de participar-hi.

INSCRIPCIONS aquí 👇🏽
https://forms.gle/A5vxGcPzcFopBPq26