Obertura del local

Tic tac, tic tac… S’apropa l’inici de curs que molts nens i nenes desitgen (i alguns pares i mares més). Els primers dies obrirem el local de l’AMPA més habitualment perquè pugueu passar-vos i pagar la quota de socis del curs 2019-20 i també per informar-vos i fer les matrícules de les activitats extraescolars.

Preneu nota, aquests seran els horaris d’obertura del local de l’AMPA:

dijous divendres dimarts dijous divendres dijous divendres dimarts
12/09 13/09 17/09 19/09 20/09 26/09 27/09 01/10
TARDA TARDA MATÍ TARDA TARDA TARDA TARDA TARDA MATÍ TARDA

 

Recordeu que si heu pagat la quota de soci de l’AMPA per transferència bancària heu de lliurar-nos el comprovant de pagament juntament amb el full d’inscripcions perquè puguem actualitzar les vostres dades i passar-vos pel local perquè us puguem posar el segell al vostre carnet.

Aquí teniu el full d’inscripció de socis 2019-20

Com sempre, ens trobareu al pati gran, al costat del gimnàs. Us hi esperem!