Benvinguts/des al nou curs 2019-20

Des de l’AMPA us donem la benvinguda un any més, especialment a les famílies que s’inicien per primer cop a P3 i a les de 6è, darrer curs a l’escola, que de ben segur serà molt especial.

Us facilitem informació d’interès:

Aquí teniu les activitats extraescolars amb els horaris. Al nostre web, menú Extraescolars, podreu descarregar-vos els fulls d’inscripcions per a cadascuna d’elles.

– Per comprar equipament escolar (bates, bossetes, motxilles, xandall…) us heu d’adreçar a la botiga Colorins (c/ Jaume Abril 8, Viladecans). Per tenir preu de família sòcia heu de tenir el segell d’aquest curs posat al carnet. Aquí teniu el full per fer la comanda amb els preus.

Full d’inscripció i d’actualització de dades de l’AMPA per al proper curs

– Podeu passar pel local de l’AMPA per fer-vos famílies sòcies. Consulteu els dies que obrim: http://www.ampamiquelmartipol.es/2019/09/09/obertura-del-local/

A continuació us expliquem algunes de les coses que fem i impulsem des de l’AMPA, l’associació de pares i mares de l’escola. Si tu també vols implicar-t’hi, participar en alguna comissió o simplement donar un cop de mà, escriu-nos a info@ampamiquelmartipol.es.

20180703_Presentació P3