Alta i renovació de famílies sòcies

Benvolgudes famílies,

donat que la situació actual ens ha impedit poder trobar-nos presencialment i ens obliga en la mesura del possible a fer els tràmits de manera virtual, des de l’AMPA també volem facilitar-vos la renovació de la quota com a famílies sòcies o l’alta en el cas de les famílies que encara no ho sou. Ser sòcies de l’AMPA us proporciona avantatges com l’accés a les activitats extraescolars o descomptes en establiments. A més, contribuïu a millorar la vida escolar dels vostres fills i filles i a participar en els diferents esdeveniments que se celebren a l’escola (castanyada, Tió, festes de final de curs…).

Com podem fer-nos sòcies?

Aquest any posem a la vostra disposició un formulari online perquè ens envieu les vostres dades per formar part de l’AMPA de l’escola. La quota continua sent de 25€/curs per família i la podeu pagar mitjançant transferència bancària o pagament al caixer. Aquí teniu els detalls:

  • Per transferència bancària o ingrés al compte ES21 0081 0006 2200 0159 2870 del Banc Sabadell (caldrà enviar una còpia a info@ampamiquelmartipol.es).

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre email info@ampamiquelmartipol.es.

Que tingueu molt bones vacances i ens veiem al setembre!