El nou curs 2020-2021

Avui les portes de l’escola s’han tornat a obrir després de mesos sense corredisses i amb el silenci impropi d’una escola. Infants i mestres tornen a les aules envoltats de mesures de seguretat i amb la lliçó apresa: distància de seguretat, mascareta, gel hidroalcohòlic…

Des de l’AMPA també tornem, estem aquí de nou per ajudar a les famílies i de fomentar llaços amb l’escola. Estem treballant per garantir totes les mesures de seguretat i és per això que de moment el nostre mail serà la via de contacte amb tots vosaltres: info@ampamiquelmartipol.es o mitjançant el formulari del web. Si ho necessiteu, podeu demanar cita prèvia perquè us atenguem presencialment (obrirem el local de l’AMPA els dilluns).

Per aquest motiu també aquest any us demanem que per fer-vos sòcies ho feu mitjançant el nostre formulari online i amb pagament per transferència bancària: https://forms.gle/65SQKcXED1yidHbr5

  • Per transferència bancària al compte ES21 0081 0006 2200 0159 2870 del Banc Sabadell.

Us deixem altres informacions/enllaços que us poden ser d’interès:

Web de l’escola

Calendari del curs 2020-2021

Mesures extraordinàries (web escola)

Catàleg i horaris extraescolars

Compra d’equipació escolar (xandalls, bates, bossetes, motxilles…)

Us animem a que ens seguiu al web i al Facebook.

Benvingudes, famílies, al curs 2020-2021.