Extraescolars del curs 2020-2021

El mes de juliol vam publicar el catàleg d’activitats extraescolars juntament amb l’escola Mediterrània. Han sigut mesos d’un gran esforç i coordinació amb les diferents empreses, l’Ajuntament i l’escola per tal de garantir que es compleixen els protocols de seguretat que exigeixen les diferents autoritats sanitàries.

Des de les AMPA ens encarreguem de buscar les diferents empreses que ofereixen activitats extraescolars perquè pensem que pot facilitar la conciliació de les famílies i perquè creiem que es pot fomentar l’educació a través de la pràctica d’esports o d’altres activitats com la música, el teatre o els idiomes.

Al web teniu els enllaços a cadascuna de les activitats. Allà trobareu els formularis d’inscripció per si esteu interessades. També teniu telèfons o emails de contacte de les empreses per poder resoldre tots els dubtes que tingueu. D’aquesta manera és molt més fàcil i àgil que tingueu la informació.

Encara estem pendents de les dates d’inici de les activitats, ja que s’han d’acabar de formar els grups. Per tal de poder tancar els grups bombolla, teniu com a termini el divendres 25 de setembre per fer les inscripcions dels vostres fills i filles.

Recordeu que per fer les extraescolars heu de ser famílies sòcies de l’AMPA. Us podeu donar d’alta o renovar la quota omplint aquest formulari i fent el pagament dels 25 €/curs per transferència bancària.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!