S’aproven els pressupostos de l’AMPA pel curs 2020-21

En l’Assemblea general de famílies sòcies celebrada el passat 3 de novembre de 2020 es van aprovar els pressupostos contemplats per a aquest curs. Hem començat el curs amb un romanent de més de 10.000 euros del curs passat degut a que durant el confinament no es van poder fer moltes de les activitats que estaven previstes, com la graduació de sisè o la festa de final de curs.

En la partida pressupostària del curs actual no s’han destinat diners per a la festa de la castanyada o la de Nadal, ja que no es contempla que es puguin fer per la pandèmia. Tot i això, hem reservat diferents partides per si més endavant millorés la situació i es pogués celebrar la resta de festes: Carnaval, Sant Jordi, graduació de sisè i fi de curs, entre d’altres activitats com la caminada solidària o el concurs de puzzles.

També s’ha reservat una partida de més de 4.000 € destinada a l’escola perquè es puguin comprar ordinadors portàtils i tauletes per renovar i ampliar el material informàtic. També es comprarà un armari per guardar-ho. Són diners que des de l’AMPA aportem a l’escola i per a l’ús de tots els infants. A banda d’això, també destinem diners perquè es puguin comprar regals pel Tió (que són regals que es quedaran a les aules i per tant gaudiran també els nostres fills i filles) i s’està mirant en comprar mascaretes transparents per al professorat d’infantil i d’educació especial, per les dificultats que tenen per comunicar-se amb les mascaretes. De moment, però, no hem trobat cap que estigui homologada.

A nivell d’ingressos d’enguany, a banda del romanent, tenim les quotes de les famílies sòcies que representen prop d’un 38% dels alumnes de l’escola, un percentatge molt inferior al de l’any passat. També, comptem amb les subvencions que proporciona l’Ajuntament de Viladecans a les diferents entitats per diferents temes. Aquest any tenim una partida per afrontar les despeses generades per la Covid-19. Gràcies a això s’han pogut fer els porta-mascaretes que es van repartir entre l’alumnat i professorat de l’escola, s’han comprat gels hidroalcohòlics o mascaretes per tenir disponibles per les activitats extraescolars o per poder obrir el local de l’AMPA.

Aquí teniu el pressupost 2020-21 aprovat. Si teniu dubtes sobre alguna partida, pregunteu-nos a info@ampamiquelmartipol.es.

Encara sou a temps de fer-vos sòcies per a aquest curs. Aquí teniu el formulari: https://forms.gle/SLN9yoJeqcSyNRLf9