Comprem mascaretes transparents pel professorat

El passat mes de gener des de l’AMPA vam proporcionar a l’equip docent de l’escola mascaretes transparents. A l’Assemblea general de principis de curs es va comentar la necessitat de comprar-ne pel professorat, principalment d’infantil i d’educació especial, per tal de trencar la barrera que suposen les mascaretes i que els infants els sentissin més a prop.

Després de que des de l’AMPA es miressin diferents opcions es va fer la compra de 21 mascaretes semi-transparents que compleixen la normativa espanyola UNE 0065:2020, l’europea CWA 17533:2020 i que tenen el certificat de l’ITEL (Instituto Técnico Español de Limpiezas). Tot plegat gràcies a la subvenció que rebem per part de l’Ajuntament de Viladecans per fer front al Covid-19.

En la foto podreu veure la Laura i la Vanessa, mestres d’Educació Infantil, portant les mascaretes transparents, que reben molt positivament aquest tipus de mascaretes.

logo viladecans

mascaretes