Concurs de Carnaval 2021

El 15 de febrer de l’any passat celebràvem amb tots vosaltres la festa del Carnaval Solidari per recaptar fons pel tractament del càncer infantil. Més endavant ens engrescàvem a la Rúa de Viladecans disfressats dels personatges de la pel·lícula “Cómo entrenar a tu dragón”.

Aquest any ens toca reinventar-nos i per això us portem un Concurs de Carnaval a Instagram!!!

  1. Heu de seguir a l’AMPA (ampammpviladecans) a Instagram.
  2. Us heu de fer un vídeo mitjançant tik tok o reels.
  3. El pengeu a Instagram;
  4. i ens etiqueteu @ampammpviladecans.

Així que ja sabeu, agafeu les perruques, disfresses, màscares i graveu-vos un vídeo en família o sols fent alguna cosa divertida. Podreu guanyar un xec de 50 € per bescanviar a la llibreria Els nous rals de Viladecans i una anella de llum per fer gravacions amb suport per trípode y suport per telèfon mòbil.

El concurs finalitzarà el 19 de febrer de 2021 fins les 22 hores. Que us ho passeu molt bé i molta sort!

Consulteu les bases del concurs aquí.

Cartell Carnaval 2021_PDF_page-0001