Extraescolars curs 2021-22

Des de l’AMPA ja estem treballant en planificar el proper curs i us fem arribar la informació de les activitats extraescolars que es faran a l’escola. Aquest any ho farem conjuntament amb l’escola Mediterrània. Els formularis per apuntar-se encara no estan disponibles (a partir del juliol al web de l’AMPA). De moment podeu anar veient l’oferta i horaris.

Catàleg d’activitats extraescolars (curs 2021-22)

Respecte a l’activitat de piscina, aquest any s’oferta de P3 a 4rt en dos grups: dimecres i dijous de 17:30 a 18:20 h, tot i que no es pot garantir la plaça fins que finalitzin les inscripcions (teniu de límit per apuntar els vostres fills/es fins el 10/09). 

Formulari d’inscripció de piscina

Recordeu que per poder inscriure els vostres fills/es a les activitats extraescolars heu de ser famílies sòcies de l’AMPA. Us passem el formulari perquè pugueu fer ja les inscripcions, que continuen sent de 25€ la quota per a tot l’any i per família

Formulari d’inscripció com a família sòcia (aquí trobareu les dades per fer el pagament)