Gràcies per confiar en l’AMPA

Ara que ja ha acabat el curs 2020/21 de l’escola i en nom de totes les persones que formem l’AMPA us volem donar les gràcies per haver confiat en nosaltres. Ha estat un curs molt complicat que vam començar amb la incertesa del que ens depararia la Covid-19. No obstant, vam treballar per posar en marxa al setembre les extraescolars amb l’ajuda de les empreses col·laboradores. Per garantir que tots els infants tinguessin l’oportunitat de tenir activitats fora de l’horari amb les condicions necessàries que ens marcava el departament de Salut i, malgrat alguns confinaments, s’han pogut realitzar.

Gràcies a vosaltres hem pogut contribuir a fer créixer l’escola amb aportacions d’ordinadors. També hem volgut apropar el professorat que aquest any somreia rere mascaretes, donant mascaretes transparents i trencant la barrera que el virus ens ha imposat. Hem col·laborat amb les mestres de l’escola per preparar un Sant Jordi on espantés més el drac que no pas la Covid. I hem seguit treballant amb l’empresa del menjador i preparant l’extraescolar de piscina.

El proper curs seguirem fent molta feina perquè els infants de l’escola Miquel Martí i Pol puguin gaudir i tenir una educació de qualitat. Esperem seguint confiant en tu!

Com a agraïment, les famílies que us vau fer sòcies el curs 2020-21 teniu de regal una motxilla, una gorra i un bidó d’aigua. Els que no heu pogut recollir-lo durant el mes de juny tindreu oportunitat de recollir el vostre regal a partir de setembre. Esperem que el pugueu gaudir!
regals ampa 20-21