Les famílies sòcies de l’AMPA no només contribuïm a la millora de la qualitat de la nostra escola sinó també fem possible que es facin celebracions, que s’inverteixi en les instal·lacions i material de l’escola, que es facin accions per a recaptar diners per al viatge de fi de curs dels alumnes de sisè… Gràcies als 25€ que paguem anualment es poden fer moltes coses de les que els nostres fills i filles se’n beneficien.

Ser socis també té els seus avantatges. Per exemple, tenir un preu exclusiu en les activitats extraescolars. A banda, des de l’AMPA estem tancant acords amb diferents empreses de Viladecans perquè, només presentant el carnet, pugueu gaudir de descomptes i avantatges, alhora que fomentem el comerç local, fent barri i apostant per la compra de proximitat.

Aquí en teniu alguna mostra:

Ofitrópolis: 15% de descompte

Firma Ofitropolis DEBI

Aulespai Teràpia i Formació10% de descompte en tots els serveis: reforç escolar, teràpia infanto-jovenil, teràpia familiar, logopèdia i orientació escolar.
aulespaiBarroso: 10% de descompte.

Dreambox Dance Center: 50% de descompte en la quota d’assegurança.

dreambox

Demàamà: 10% de descompte en regals personalitzats fets a mà.

demaama

 

Jungla Park: 10% de descompte en festes d’aniversari de grups de dilluns a divendres / 2×1 en el parc de dilluns a divendres (es regala una hora de parc per nen/a de dilluns a divendres).

jungla_park

 

Esther Aracil estilistes: 10% de descompte en el color i 5% de descompte en el tall.

esther_aracil