Música. Curs 2020-21

Destacat_ActivitatsFamSocies

Cursos realitzats per:  El Ressò, escola de música.

MINIMUSICS (P3, P4 i P5)

A les classes de minimusics treballem la música de forma vivencial. A través de jocs, audicions i activitats adaptades a la seva edat els nens i nenes s’inicien en el meravellós món de la música de forma natural. amb aquest treball volem fomentar el gust per la música, treballar l’escolta activa i desenvolupar l’oïda i el sentit rítmic que els servirà tant a la seva vida com en els seus futurs estudis musicals.
Preu: 30 €/mes
Grup mínim: 10 alumnes

GUITARRA (1r a 6è)

En aquestes classes tenim l’objectiu que els alumnes s’iniciïn en la pràctica de l’instrument a través de la guitarra. En les sessions dedicarem una part de al llenguatge musical (notes, ritmes…) necessaris per entendre la música que es disposen a tocar i la segona part de la sessió estarà destinada a la pràctica de l’instrument.
Preu: 32 €/mes
Grup mínim: 6 alumnes; màxim: 10 alumnes.

CANT CORAL (1r a 6è)

La veu és l’instrument del que tots i totes disposem. L’objectiu d’aquestes classes és iniciar-se en la música a través del cant, conèixer i ser conscient del nostre aparell fonador, expressar sentiments a través del cant i gaudir de la música de forma grupal.
Preu: 20 €/mes
Grup mínim: 10 alumnes

Formulari d’inscripció als cursos de música 2020-21

Per a qualsevol dubte, podeu trucar a l’escola de música El Ressò: 936586156.